Αυτόματοι Αναλυτές Αερίων - Thermo iQ Series 

Για πραγματικό έλεγχο των στοιχείων, χρειάζεστε ένα όργανο το οποίο έχει κατασκευαστεί για να γίνεται πιο έξυπνο με την πάροδο του χρόνου. Ανακαλύψτε την ιδιαίτερη εξυπνάδα της νέας σειράς αναλυτών “iQ” της Thermo Scientific. Με φιλική ως προς τον χρήστη οθόνη αφής, ενεργή επικοινωνία και την αξιοπιστία που περιμένετε από τους αναλυτές αερίων της Thermo Scientific, μπορείτε να πετύχετε πραγματικό έλεγχο.  

Model 42iQ

Για μέτρηση οξειδίων του αζώτου (NO-NO2-NOx) με την μέθοδο της χημειοφωταύγειας.

Το μοντέλο αυτό της Thermo Scientific είναι ο πιο  αναγνωρισμένος αναλυτής NOx στην αγορά. 

Model 43iQ

Για μέτρηση των επιπέδων συγκέντρωσης SO2 (διοξειδίου του θείου) στην ατμόσφαιρα εως και 100ppm. Είναι ο πρώτος αναλυτής αερίων που χρησιμοποίησε την μέθοδο παλμικού φθορισμού για την μέτρηση SO2.

Model 48iQ

Για μέτρηση των επιπέδων συγκέντρωσης CO (μονοξειδίου του άνθρακα) στην ατμόσφαιρα. Η μέθοδος που χρησιμοποιείται προσφέρει πάνω από 30 χρόνια εγκεκριμένης απόδοσης.

Model 49iQ

Για μέτρηση της συγκέντρωσης Ο3 (όζοντος) στην ατμόσφαιρα.

Model 410iQ

Για μέτρηση των επιπέδων συγκέντρωσης CO2 (διοξειδίου του άνθρακα) στην ατμόσφαιρα χρησιμοποιώντας την προηγμένη τεχνολογία οπτικών φίλτρων NDIR.

Model 450iQ

Για μέτρηση των επιπέδων συγκέντρωσης H2S (υδρόθειου) και SO2 (διοξειδίου του θείου) στην ατμόσφαιρα με την μέθοδο του παλμικού φθορισμού.

  • LinkedIn Social Icon
  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon