top of page

Η νέα σειρά αναλυτών iQ της Thermo Scientific είναι γεγονός!

Πρόγνωση

Αντιμετώπιση προβλημάτων πριν από την εμφάνισή τους με βελτιωμένη δυνατότητα συντήρησης και εξαρτήματα σύνδεσης και αναπαραγωγής. Η πρόσβαση 24/7 στις πληροφορίες του αναλυτή σας συμβάλλει στην ελαχιστοποίηση του χρόνου αντιμετώπισης προβλημάτων με καινοτόμες, εναλλάξιμες μονάδες DMC σε μια λύση μεγάλης αξιοπιστίας και αντοχής.

 

Προληπτικές επικοινωνίες

Διατηρήστε τη βέλτιστη απόδοση μέσω της υπηρεσίας iQ360 και ειδοποιήσεων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Όταν έχετε εγγραφεί στην υπηρεσία iQ360, ο αναλυτής επικοινωνεί απευθείας με την ομάδα τεχνικής υποστήριξης μετά από ενεργοποίηση συναγερμού. Η ομάδα μας αναπτύσσει ένα διορθωτικό σχέδιο και αποστέλλει το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο προσωπικό σας. Εξαλείψτε τις εκπλήξεις και αναλάβετε τον έλεγχο της ημέρας σας με τους Αναλυτές Αερίων της σειράς iQ.

 

Σύνδεση προσωπικής συσκευής

Σε πραγματικό χρόνο! Η συνεχής παρακολούθηση από απόσταση είναι πλέον δυνατή με την εφαρμογή iQ για κινητής συσκευής (τηλέφωνο – tablet). Η εφαρμογή iQ επιτρέπει την απομακρυσμένη παρακολούθηση των αναλυτών αερίων iQ, απλουστευμένους τρόπους επικοινωνίας μαζί μας και άμεση πρόσβαση στις ειδοποιήσεις συντήρησης και στην τεκμηρίωση ποιότητας του αναλυτή.

     Για πραγματικό έλεγχο των δεδομένων σας και της ημέρας σας, χρειάζεστε ένα εργαλείο που έχει σχεδιαστεί για να γίνει πιο έξυπνο με την πάροδο του χρόνου. Ανακαλύψτε τη συνεχή πληροφόρηση των νέων αναλυτών αερίων Thermo Scientific iQ, διότι όταν τα προβλήματα  μπορούν να προβλεφθούν - μπορούν να αποφευχθούν. Με μια φιλική προς το χρήστη οθόνη αφής, δυναμικές επικοινωνίες και την αξιοπιστία που περιμένετε από τους αναλυτές αερίων της Thermo Scientific, μπορείτε να πετύχετε πραγματικό έλεγχο.

bottom of page