top of page

Εγκατάσταση Scanner θερμοκρασίας κελύφους περιστροφικού κλιβάνου

Ένα ολοκληρωμένο σύστημα της LAND μέτρησης θερμοκρασίας του κελύφους περιστροφικού κλιβάνου εγκαταστάθηκε και δοκιμάστηκε στα τέλη Μαϊου.

    Η εγκατάσταση περιλάμβανε το scanner LSP-HD,  το οποίο προσφέρει κορυφαία απόδοση σάρωσης 1000 σημείων δεδομένων, ακόμη και σε ταχύτητες σάρωσης που ξεπερνούν τις 150 σάρωση ανά δευτερόλεπτο. Ο LSP-HD θέτει ένα νέο σημείο αναφοράς για τον ορισμό της απεικόνισης της διαδικασίας, ανιχνεύοντας ακόμη και τις μικρότερες διαφορές θερμοκρασίας για βελτιωμένο έλεγχο της διαδικασίας και συνεπή ποιότητα προϊόντος. 

     Ένα τέτοιο σύστημα μέτρησης παρέχει έγκαιρη ενημέρωση στους χρήστες των περιστροφικών κλιβάνων για την κατάσταση των πυρίμαχων επενδύσεων και την πιθανή ανάγκη συντήρησης τους. Το πλεονέκτημα ενός τέτοιου συστήματος βοηθάει στην αύξηση παραγωγικότητας, μειώνοντας τους χρόνους που οι κλίβανοι μένουν εκτός λειτουργίας για συντήρηση.  

     Η ενσωμάτωση είναι απλή: μια ενιαία σύνδεση δεδομένων Ethernet κατευθείαν από το scanner αφαιρεί την απαίτηση για ξεχωριστό επεξεργαστή, ενώ η υιοθέτηση της τεχνολογίας Power over Ethernet (PoE) σημαίνει ότι όλες οι ηλεκτρικές συνδέσεις γίνονται με ένα μόνο καλώδιο Ethernet. Καθώς ο σαρωτής απαιτεί μόνο μία μονάδα, μειώνεται σημαντικά το κόστος εγκατάστασης. Για χρήση σε περιοχές με υψηλά επίπεδα σκόνης στην ατμόσφαιρα τοποθετείται και blower το οποίο διατηρεί το οπτικό πεδίο καθαρό.  

bottom of page