top of page

Εγκατάσταση νέου σταθμού μέτρησης - Αίγιο

Με την ολοκλήρωση της Ολυμπίας Οδού, ταυτόχρονα ολοκληρώσαμε με επιτυχία και το δίκτυο παρακολούθησης ατμοσφαιρικής ρύπανσης στον αυτοκινητόδρομο. Με το δίκτυο αυτό, το οποίο αποτελεί απαίτηση των περιβαλλοντικών όρων του έργου, παρακολουθείται η επίδραση της λειτουργίας του αυτοκινητοδρόμου στην ποιότητα της ατμόσφαιρας σε τρία αντιπροσωπευτικά σημεία. Η ολοκλήρωση σηματοδοτήθηκε με την εγκατάσταση στο Αίγιο, του τρίτου σταθμού μέτρησης ατμοσφαιρικής ρύπανσης και μετεωρολογικών παραμέτρων, σε συνεργασία της εταιρείας μας με την εταιρεία Ι.Β. Καμπάς ΕΠΕ.

  Ο σταθμός μετράει τις παραμέτρους NOx, CO, SO2, O3, Βενζόλιο, ΑΣ10 και ΑΣ2.5, καθώς επίσης και μετεωρολογικές παραμέτρους διεύθυνσης και ταχύτητας ανέμου, θερμοκρασίας και σχετικής υγρασίας, ηλιακής ακτινοβολίας και ύψους βροχής. Για τις παραμέτρους NOx, CO, SO2, O3 εγκαταστάθηκαν αναλυτές της Thermo Scientific

 

  Όλες οι παράμετροι καταγράφονται συνεχώς και τηλεμεταδίδονται σε κεντρικό σύστημα παρακολούθησης της εταιρείας Envitech Ltd

Διαδραστική Απεικόνηση 360 - Εξωτερικό Σταθμού

  Στο παρακάτω video παρουσιάζεται ένα ρεαλιστικό "3D Rendering" του σταθμού του Αιγίου υπό κλίμακα, χωρίς να συμπεριλαμβάνονται τα μετεωρολογικά συστήματα.

 

  Με την τεχνολογία της τρισδιάστατης απεικόνησης η εταιρεία μας παρέχει στον πελάτη, σε φωτορεαλιστικό επίπεδο, το έργο πριν καν ολοκληρωθεί για να εφαρμοστούν οι απαραίτητες τροποποιήσεις, όπου και αν χρειάζεται. 

bottom of page